جهش دوباره قیمت نفت و طلا در بازار‌های جهانی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) سالانه حدود ۱۰هزار نفر در ایران قربانی حوادث کار می‌شوند قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | شاهین ۸۹۰ میلیون تومان شد ریزش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رشد انفجاری آلت‌کوین‌ها پس از جهش اتریوم (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضربه سنگین انفجار بندر شهید رجایی بر زنجیره تأمین کالا‌های ترانزیتی | بحران در بندرعباس، رکود در جاده توسعه همکاری‌های مشترک بین گمرکات ایران و قطر انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی فعلاً منتفی است مردم درخصوص خطرات کشتار دام در هوای گرم و خارج از فضای کشتارگاه، هوشیار باشند سناریو‌های پیش‌روی بازار ارز در دوران پسامذاکرات | قیمت دلار در صورت توافق یا عدم‌توافق ایران با آمریکا چقدر می‌شود؟ رفتار محتاطانه سهامداران در بورس امروز | افت ۲۴ هزار واحدی شاخص کل (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) گندم‌کار‌ها قربانی اختلاف دولتی‌ها | پرداخت مطالبات گندم‌کاران باز هم به تأخیر افتاد خریداری برنج ایرانی از کشاورز کیلویی ۸۰ هزار تومان و فروش، ۲۰۰ هزار تومان! افزایش بیش از ۲ میلیون تومانی قیمت سکه در مشهد! (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اوج‌گیری نرخ ارز و طلا در آستانه دور جدید مذاکرات (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به ۸۴ هزار تومان رسید افزایش جوجه‌ریزی در تایباد خراسان رضوی قیمت امروز مرغ و گوشت در مشهد اعلام شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رئیس هیئت‌مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور: برای تحقق بیانات رهبری، دست همکاری به سوی وزارت کار دراز می‌کنیم آغاز رتبه‌بندی ایرلاین‌ها | نرخ بلیت هواپیما براساس رتبه ایرلاین‌ها تعیین می‌شود مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران مردم را توصیه به خرید پمپ آب کرد! | شهروندان تاوان سیاست‌های نادرست آبی را پس می‌دهند؟ طرح اصلاح حکم برنامه هفتم در خصوص اختصاص فوق العاده خاص به شهرداری‌ها (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله سوم کالابرگ هنوز مصوب نشده است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سیب کیلویی ۳۵ هزار تومان ساعت کاری جدید بانک‌های خصوصی اعلام شد | آیا بانک‌ها روز‌های پنجشنبه تعطیل هستند؟ تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر امنیت شغلی، مسکن کارگری و کاهش حوادث ناشی از کار معاون وزیر کشاورزی: گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد وام مسکن ۲ میلیارد تومانی و ودیعه مسکن ۵۰۰ میلیون تومانی ویژه اعضای هیئت‌علمی پرواز مشهد-کراچی فردا (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) انجام می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نفت و گاز ایران به صورت تهاتری توسط پاکستان خریداری می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۷۴۴۲
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۰
  • ۱
نفت و گاز ایران به صورت تهاتری توسط پاکستان خریداری می‌شود
وزارت بازرگانی پاکستان امروز اعلام کرد، اسلام‌آباد دستور ویژه‌ای برای مبادلات تجاری پایاپای با ایران، افغانستان و روسیه برای برخی کالاهای خاص از جمله نفت و گاز طبیعی صادر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بازرگانی پاکستان امروز اعلام کرد، اسلام‌آباد دستور ویژه‌ای برای مبادلات تجاری پایاپای با افغانستان، ایران و روسیه برای برخی کالا‌های خاص از جمله نفت و گاز طبیعی صادر کرده است.

دولت پاکستان که با کمبود ذخایر ارزی مواجه است و این ذخایر تنها برای واردات یک ماه این کشور کافی است، به شدت تلاش می‌کند تا بحران تراز پرداخت‌ها را مدیریت و نرخ تورم را کنترل کند؛ نرخ تورم این کشور ماه گذشته به رکورد نزدیک به ۳۸ درصد رسید.

به نوشته این گزارش، دستور دولت پاکستان که سازوکار مبادلات تجاری پایاپای در سال (B۲B) ۲۰۲۳ نامیده می‌شود، فهرست کالا‌هایی که از اول ژوئن می‌توانند مبادله شوند را اعلام کرده است. نهاد‌های دولتی و خصوصی برای مشارکت در این سازوکار نیاز به تایید دارند.

ساجد امین، معاون موسسه سیاست توسعه پایدار گفت، پاکستان می‌تواند به صورت ویژه از واردات نفت و انرژی از ایران و روسیه بدون نیاز بیشتر به دلار، سود ببرد.

وی افزود، با توجه به کمبود دلار که کشور‌ها با آن مواجه هستند، فرصت تهاتر کالا از اهمیت برخوردار است.

امین توضیح داد: «اگرچه ممکن است این اقدام قاچاق ارز به ویژه در مرز افغانستان را حل نکند، اما می‌تواند مانع قاچاق کالا (نظیر گازوئیل) از ایران و از افغانستان شود که به اقتصاد آسیب می‌زند.»

پس از اینکه پاکستان در ماه آوریل برای اولین بار از روسیه با تخفیف نفت خرید، مسادیک مالک، وزیر نفت این کشور به رویترز گفت، اسلام‌آباد بر اساس این قرارداد فقط نفت خام می‌خرد، نه محصولات پالایش شده.

نحوه پرداخت مشخص نیست، اما مالک گفت، اگر اولین معامله بدون مشکل انجام شود، خرید ممکن است به ۱۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

بر اساس آمار‌های موسسه کپلر، پاکستان سال گذشته، ۱۵۴ هزار بشکه نفت خام وارد کرده است که کمی با آمار ۲۰۲۱ متفاوت است.

انجمن فروشندگان نفت پاکستان در ماه می‌ابراز ناراحتی کرد که بیش از ۳۵ درصد گازوئیل فروخته شده در پاکستان از ایران قاچاق شده است.

از طرفی، دولت پاکستان دستور منع قاچاق آرد، گندم، شکر و کود به افغانستان را نیز صادر کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۲
0
0
قسمت سرخط خبرها خیلی خوبه سعی کنین روی صداقت خبر بیشتر کار شود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->